nlc.hu
Család

Egy éve halt meg a felesége, akire rázuhant egy öngyilkos

„Még mindig a nagy semmit látom, ha a jövőre gondolok” – Gábor egy éve veszítette el a feleségét, akire rázuhant egy öngyilkos férfi

Egy éve halt meg Erzsébet, akire rázuhant egy öngyilkos férfi. A gyerekek már jól vannak, de az édesapa még mindig a „poklok poklát éli át” felesége hiányától.
Apa és fia

Gábor tragikus körülmények között veszítette el feleségét, Erzsébetet tavaly augusztusban. Az édesanya sétálni indult két gyerekével, amikor újbudai házuk előtt egy öngyilkos férfi leugrott a 14. emeletről, és éppen rá zuhant. Élete párja Gábor karjaiban halt meg, csodával határos módon az akkor 3 éves kisfiú és a féléves, babakocsiban fekvő kislány nem sérült meg.

A Blikk egy évvel a tragédia után megkereste a családot, de az édesapa még mindig reménytelenséget érez.

Eltelt egy év, de még mindig a nagy semmit látom, ha a jövőre gondolok. Azt mondják, a gyászév után picit könnyebb lesz, de nálam ez csak félig igaz. Azt már az agyammal tudom, hogy előre kell tekintenem, de nem tehetek róla, egyetlen kép sem villan be. Akkora a különbség a fantasztikus, boldogsággal teli múlt és a jelen között, hogy arra nincsenek szavak. Az utóbbi évben olyan lelki hullámvasúton ültem, amit az ellenségemnek sem kívántam. Amikor a gyerekeimre nézek, az maga a mennyország, amikor meg eszembe jut Erzsébet, a poklok poklát élem át a hiányától

– vallotta be a lapnak Gábor.

Az édesapa úgy látja, a gyerekek már jól vannak, de azt kívánja, bárcsak ő is tudná őket követni ebben. Ráadásul lassan el kell költözniük az édesanyjától, ahol most laknak, amire még nem áll készen.

Éppen Erzsébet halála előtt költöztek volna új otthonba, már be is fizették a pénzt a társasházi lakásért. A tragédia után a vállalkozó visszaadta a pénzt, de Erzsébet után a gyerekei örökölnek, ezért a gyámhivatali eljárás miatt húzódik a kifizetés.

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Pixabay/StockSnap)

Van segítség!

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top