nlc.hu
Család

Egy zavart nő autista gyermeket ragadott el

USA: Egy zavart nő a szülők mellől vonszolta el, majd dobta be a folyóba az autista gyermeküket

A zavart, talán bedrogozott nő elragadta a szülők mellől a gyermeküket, és majdnem a halálát okozta.
Eltűnt fehérorosz újságírónő

Az eset Nyugat-Virginiában történt, a Harris Riverfort parkban, és az autista gyermek édesapja, Jonathan Ascencio Facebook-oldalán számolt be róla. 

A poszt szerint a család épp piknikezett, amikor váratlanul egy ismeretlen nő meghívás nélkül leült közéjük, és úgy viselkedett, mintha az öt éves autista gyermekük az övé lenne. A család úgy gondolták, a zavart nő kábítószer hatása alatt állhat, így elkezdték összepakolni a holmijukat, hogy odébb menjenek. Ám a nő ezt nem hagyta, sőt, az  5 éves kisfiút felkapta és az Ohió folyóhoz szaladt vele.

„Kapd el a csónakot”

–kiabálta, majd beledobta a folyóba. A nő ezután maga is beugrott a vízbe, ahonnan negyven perccel később a szakemberek mentették ki. A gyermeket egy idegen túrázó húzta ki a folyóból. Az apa azt írta, hogy a gyermeke a karján sérült meg, és arról is beszámolt, hogy ő a sokktól teljesen ledermedt.

„Erőtlennek éreztem magam. Nem tudom, jól döntöttem-e. A fiam után ugorhattam volna vagy átölelhettem volna, hogy ne tudja az örült nő elragadni. A lányom szintén ott volt, ezért inkább mellette maradtam. Hála Istennek az elmúlt hat hónapban a fiam megtanult úszni vagy legalábbis a víz felett maradni”– fogalmazott a férfi.

A rendőrség ezt követően őrizetbe vette Maxwellt, akit kórházba szállítottak, majd szombat hajnali 2 órakor a nyugati regionális börtönbe szállították. Folyik a rendőrségi nyomozás – írja a Crime Online nyomán a Bors.

Fotó: Unplash

Cikkek az autizmusról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top