nlc.hu
Család

Jobb jegyet ígért az oltottaknak egy tanár Tamásiban

Jobb jegyet ígért a beoltottaknak egy tanár a tamási iskolában

Szétültette az oltott és a nem oltott diákokat a biológiatanár a tamási iskolában, és jobb jegyet ígért az oltottaknak.
Osztályterem

Szét akarta ültetni a koronavírus ellen beoltott és a védőoltásban nem részesült tanulókat a tamási Würtz Ádám Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola biológiatanára – írja a Blikk.

Egy szülő elmondása szerint a pedagógus közölte a diákokkal, hogy aki nincs beoltva, annak az ő óráin hátul a helye, hogy ne köhögjék le a társaikat. Állítólag a tanár folyamatosan megjegyzéseket tett a nem beoltottakra, de azt is mondta, hogy akinek van oltási igazolványa, annak eggyel jobb érdemjegyet ad.

A szülők egy része felháborodott a történteken, ezért bepanaszolták az oktatót. Gasparics László, az iskola igazgatója arról számolt be, hogy a helyzet már rendeződött.

„A tanárt behívtam, elbeszélgettem vele, majd szóbeli figyelmeztetésben részesítettem, mivel az oltás miatt nálunk senkit nem érhet sem előny, sem hátrány” – közölte az igazgató, aki szerint a pedagógus is belátta, hogy nem kellett volna ilyeneket mondania.

Iskolások oltása

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top