nlc.hu
Család

Újabb részletek a családgyilkosságról Dunakeszin

Hátborzongató részletek derültek ki a Dunakeszin történt családgyilkosságról

Az áldozat kisfiú most kezdte meg az első osztályt, a helyszínre érkező dédnagymama rosszul lett.

Mint mi is megírtuk, lőfegyverrel lelőtte volt anyósát, párját és közös gyermeküket egy férfi Dunakeszin vasárnap este, mindhárman életüket vesztették. A bejelentést követően a Pest megyei rendőrök és a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei nagy erőkkel a helyszínre vonultak, azonban az 54 éves elkövető – még a rendőrök kiérkezése előtt – magával is végzett. Azóta újabb, megdöbbentő részletek derültek ki az országot sokkoló tragédiáról.

Hátborzongató részletek derültek ki a Dunakeszin történt családgyilkosságról

Rendőrök és a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei dolgoznak 2021. szeptember 13-ra virradóan egy dunakeszi családi ház előtt, ahol lőfegyverrel lelőtte volt anyósát, párját és közös gyermeküket egy férfi, mindhárman életüket vesztették. A bejelentést követően a Pest megyei rendőrök és a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei nagy erőkkel a helyszínre vonultak, azonban az 54 éves elkövető – még a rendőrök kiérkezése előtt – magával is végzett – közölte a police.hu honlapon a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság(Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A Blikk azt írja, az ámokfutóvá váló férfi volt párját és annak édesanyját az utcán lőtte le. Ekkor jött ki a kisfia, aki megkérdezte, mit tett az anyukájával. Ekkor a férfi a fiút, aki most lett elsős, s mindössze két hetet járt iskolába, közvetlen közelről ugyancsak lelőtte. Aztán bement a házba, hogy végezzen magával. A lap úgy tudja, a döbbenetes eseménysor hátterében féltékenység áll.

A kisgyermek dédnagymamája a rendőröktől tudta meg, mi történt. Az idős asszony rosszul lett. A nő jelenlegi párja, Sz. Tamás a Facebookról értesült a tragédiáról. A lap szerint együtt tervezte az áldozattal életét.

Szomszédok a Telex tudósítójának elmondták, hogy úgy tudják: a házban a nagymama lakott, de a lánya és unokája gyakran megfordult nála. Az elkövetőt viszont senki sem ismerte a környéken.

Ha te, vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Kiterjesztett öngyilkosságokról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top