nlc.hu
Család

Dunakeszi tragédia: láthatásról vitte vissza a kisfiát az apa

Dunakeszi tragédia: láthatásról vitte vissza a kisfiát az apa

Megszólalt a meggyilkolt nő új párja a dunakeszi családi tragédia kapcsán.

Mint arról beszámoltunk, felfoghatatlan családi tragédia történt Dunakeszin vasárnap este: egy 54 éves férfi lelőtte volt anyósát, volt párját és közös gyermeküket, majd öngyilkos lett.

Dunakeszi családirtás

Rendőrök és a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei dolgoznak 2021. szeptember 13-ra virradóan egy dunakeszi családi ház előtt, ahol lőfegyverrel lelőtte volt anyósát, párját és közös gyermeküket egy férfi, majd magával is végzett (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A Blikk azt írja, hogy a férfi láthatásról hozta vissza az első osztályos kisfiút, amikor valami elpattant benne. Ezt Sz. Tamás, a meggyilkolt nő új párja mondta el a lapnak. Most lettek volna igazán egy család Melindával és a gyermekével.

Melinda este hétre várta haza a kisfát, aki az apjánál volt láthatáson. Amikor nem jöttek meg időre, hívogatta a volt párját, aki állítólag flegmán válaszolgatott neki érkezésük várható időpontja kapcsán.

Amikor megérkeztek, a nő felelősségre vonta a férfit, hogy miért nem tartja be a láthatás szabályait, és azt is hozzátette, rendőrségi eljárást kezdeményez, ha ez újra előfordul. A férfi ekkor kattant be, majd végezte ki a nőt és annak anyját, illetve a lövések zajára az utcára szaladó gyermekét is

– mondta megtörten Sz. Tamás.

A férfi szerint halott szerelme előző párja azt nem bírhatta elviselni, hogy elsős kisfia elmesélte neki, hogy már megismerkedett anyja új szerelme, vagyis az ő gyermekeivel is, és együtt játszottak.

Van segítség!

Ha te, vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top