nlc.hu
Család

Hajmeresztő ok miatt állt neki ordítozni egy ismeretlennel a bunkó anyuka

Terjed a TikTokon egy újabb idegbajos „Karen”, aki belekötött egy edző nőbe

Egy picit talán túltolta az idegeskedést a felbőszült anyuka.

Angol nyelvterületen, főleg az Egyesült Államokban egyszerűen Karennek nevezik azokat a nőket, akik saját igazukról teljes mértékben meggyőződve avatkoznak bele mások dolgába, akár kell, akár nem. Közös jellemőjük, hogy általában olyan dolgokba szólnak bele, amelyhez leginkább semmi közük.

Hasonló történt most egy Las Vegas-i parkban is, ahol Getti Kehayova hullahopp-karika bajnok végezte épp a napi edzését – írja a Daily Mail brit bulvárlap, egy TikTokra felkerült videó alapján.

Kehayova fejjel lefelé gyakorlatozott az egyik mászókán és a gravitáció törvényeinek engedelmeskedve a felsője lecsúszott, láthatóvá téve a sportmelltartóját. A videón azért jól látszik, hogy semmi obszcén dolog nem történt, a sportolónak valamennyi kilátszott a hasából, de a sportmelltartó inkább tűnik rövid pólónak, még véletlenül sem szexi csipkés fehérneműről van szó. Nem mintha ez utóbbit ne lenne joga viselni.

Kiborult a "Karen"-típusú anyuka a semmin

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Ekkor lépett közbe egy babakocsit toló nő, aki felháborodva kérte ki magának, hogy a sportoló „félmeztelenül” mutatkozik a parkban és, hogy ez mennyire „obszcén”.

Keyahova férje és fia is próbáltak szót érteni a felháborodott nővel, aki folyamatosan kiabált – vicces módon, amikor már a sportoló is kissé felemelte a hangját, az addig szünet nélkül ordibáló anyuka közölte, hogy felébresztik a kisbabáját.

A sportoló végül leszállt a mászókáról és úgy próbált meg szót érteni a kiabáló Karennel, aki egyszer csak kitépte a kezéből a karikáját és jó messzire elhajította.

Úgy látszik, az, hogy valaki sportfelszerelésben edz a parkban, nem fér bele az illető nőnél a jó erkölcsökbe, mások tulajdonát hajigálni azonban igen. Ki érti ezt…

További friss híreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top