nlc.hu
Család

Szexuálisan zaklatta tanítványát a vas megyei tanár

Borzalmas: szexuálisan zaklatta tanítványát a Vas megyei tanár

Szerelmemnek szólította és erőszakkal meg is csókolta a lányt.
Depresszió, öngyilkosság

A Szombathelyi Járási Ügyészség tizennegyedik életévét betöltött személlyel, hatalmi, befolyási viszonyával visszaélve elkövetett szexuális visszaélés miatt emelt vádat egy magántanárral szemben – írja az ügyészség.

A vádirat szerint az ötvenes éveiben lévő férfi már 15 éves kora óta foglalkozott a kiskorú sértettel egy Vas megyében lévő településen lévő lakásán. Bizalmi kapcsolatot alakított ki, vele magánéleti, és szexuális élettel kapcsolatos beszélgetéseket is folytatott.

A vádlott 2019 tavaszától üdvözlésül és néha a tanórán is megölelte, rendszeresen kicsimnek, szerelmemnek szólította a lányt, amit a gyerek nem furcsállott, mert más tanítványait is így hívta a férfi.

2019 szeptemberében és októberében a vádlott óra közben két-három alkalommal megcsókolta a sértettet, aki próbált elhúzódni és testbeszéddel jelezni, hogy ezt nem akarja. A sértett a történteket azonban a szüleinek akkor még nem mondta el.

2019. október közepén, a magánórán a vádlott ismét megcsókolta a sértettet, majd a farmernadrág szakadásán keresztül benyúlt a farmere alá. Az óra befejezése után az áldozat tájékoztatta a szüleit a történtekről.

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

NANE Segélyvonal bántalmazott nőknek

Amennyiben bántalmazás (akár, szóbeli, lelki, fizikai, szexuális vagy gazdasági erőszak) áldozata, Önnek joga van a segítségre.

06 80 505 101

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top