nlc.hu
Család

Híres Youtuber eltűnése Amerikában

Rejtélyes módon eltűnt egy híres youtuber, a vőlegényét gyanúsítják

A család kétségbeesetten keresi lányukat, miközben annak párja nem hajlandó elárulni, hova tűnhetett a Youtuber.

Gabrielle „Gabby” Petito családja a hétvégén jelentette be lányuk eltűnését. Gabby augusztus végén szakította meg velük a kapcsolatot Wyomingba vezető útja során. A 22 éves nőről augusztus végén jött az utolsó hír a Grand Teton Nemzeti Parkból, ezután nem adott életjelet magáról. Mindeközben párja, Brian Laundrie visszatért a Tampától délre fekvő North Port városába, de a nő nélkül – közölte a rendőrség.

Rejtélyes módon eltűnt egy híres Youtuber, a vőlegényét gyanúsítják

Gabby Petito és vőlegénye (Forrás: Youtube)

Petito és párja, Brian Laundrie egy 2012-es fehér Ford Transit kisteherautóval járta a világot, utazásukat a Youtube-on is közzétették. A járművet a rendőrség szeptember 11-én találta meg North Portban. A nyomozók szerint a férfi nem járult hozzá, hogy kihallgassák, és semmiféle hasznosítható információt nem adott arról, mi lehet Petitóval. Bár az eset több mint gyanús, a rendőrségnek egyelőre nincs bizonyítéka arra, hogy bűncselekmény történt volna.

Richard Stafford, Petito családi ügyvédje az NBC Newsnak azt nyilatkozta, Gabby keresése folytatódik, de a család egyre kétségbeesettebb. Keresik a válaszokat a lányuk eltűnésében, miközben Brian otthona kényelmében ül. A férfi családi ügyvédje, Steven P. Bertolino viszont kijelentette, hogy Laundrie nem fog beszélni az ügyben, mert nincs köze Petito eltűnéséhez. Bár a North Port-i rendőrség már meg is nevezte, mint az eltűnésben érintett személyt az ügyben (ami a gyanúsított előtti fokozat az amerikai hatóságoknál), Laundrie ügyvédje tanácsára, Petito családjának könyörgése ellenére továbbra is hallgat.

Az ügy további furcsasága, hogy a nő Instagram-fiókját is leszedték, ebben a rendőrség vizsgálatot indított el. „Kérünk mindenkit, beleértve Briant is, hogy ossza meg az elmúlt hetek tartózkodási helyeivel kapcsolatos információkat” – mondta Todd Garrison rendőrfőnök, aki szerint Brian hallgatása akadályozza a nyomozást.

Szemtanúk szerint a pár hevesen veszekedett egy kisbolt előtt Moab városában, szeptember 12-én. A rendőrség garázdaságként vizsgálta az esetet. Az egyik szemtanú azt nyilatkozta, amikor Brian beszállt a kisteherautóba, úgy tűnt számára, hogy Gabrielle megüti a férfi karját, majd kimászik a vezetői ablakon, mintha Brian bezárta volna, és most megpróbálna kiszabadulni.

(via)

Rejtélyes esetek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top