nlc.hu
Család

Instagramon élőzte anyja zuhanyzását az óvodás gyerek

A kislány élőben közvetítette az interneten, ahogy anyukája zuhanyzik

Avagy miért rossz ötlet bébiszitternek használni a telefont.

Saját kárán tanulta meg egy anyuka, hogy miért nem jó ötlet az okostelefon gondjaira bízni óvodás korú gyerekét, amíg zuhanyzik – írja a 24.hu

A Brianna nevű nő egy TikTok-videón mesélte el, hogy egy készségfejlesztő játékot nyitott meg a telefonján, hogy a kislánya valamivel el tudja foglalni magát, amíg ő a zuhany alatt áll. 

A kislány azonban egy idő után bekopogott a fürdőbe, hogy valami nincs rendben a telefonnal. Mivel a készülék vízálló, az anyuka mit sem sejtve azt mondta neki, hogy jöjjön be a fürdőszobába és mutassa meg, hogy mi a gond. 

Miközben a zuhany alatt állt, a kislány odanyújtotta a telefont, ekkor derült ki, hogy valószínűleg véletlenül elindította az élő közvetítést az anyja Instagram-fiókján. 

A kommentelők szerencsére együttéreztek az anyukával és többen megírták, hogy milyen hasonló esetekben volt részük. Egy ismeretlen azt írta, hogy az ő gyereke a Facebook Live élő közvetítését indította el a telefonján, végül a testvére szólt neki, hogy egyébként most mindenki látja őt az ismerősei közül. 

Instagramon élőzte anyja zuhanyzását egy óvodás

Az anyukán még ennyi sem volt, amikor a gyerek rányitott (Fotó: Getty Images)

Valaki más pedig azt a történetet osztotta meg, amikor a gyereke véletlenül 158 McDonald’s-os fagyit rendelt meg, házhoz szállítással.

További friss híreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top