nlc.hu
Család

Kajdi Csaba szerelmi háromszögben élt

Egy modellje férjét szerette, évekig élt furcsa szerelmi háromszögben Kajdi Csaba

Kajdi Csabáról számos izgalmas titokra derül fény Papp Gergő A nagy Cyla-sztori című könyvéből, a kötet legnagyobb meglepetése pedig egy fura szerelmi háromszög-történet.

A könyv legmeglepőbb történetében a szupermodell Ebergényi Réka, és a férje, Christiaan Haig holland színész a másik két érintett, bár a történtek idején ők ketten még nem éltek házasságban. Akkoriban Ebergényi Cyla ügynökségének dolgozott, és ebben a kapcsolatban Kajdi elmondása szerint ő Christiaanért, Christiaan Rékáért, Réka pedig – bármilyen furcsa – Cyláért kezdett vonzalmat táplálni. A fiúk kapcsolata idővel megerősödött, és elkezdték Rékát háttérbe szorítani, amiről Kajdi szerint leginkább ő tehetett, mert dolgozott benne egyfajta féltékenység – írja a Blikk.

Kajdi Csaba szerelmi élete

Szerelmi háromszögéről vallott Kajdi Csaba (fotó: Profimédia)

Kajdi szerint a Christiaannal való kapcsolata nem volt nevezhető hagyományos értelemben vett párkapcsolatnak, ő mégis akként élte meg:

Volt egy elképesztő teóriám arról, hogy két embernek lehet párkapcsolata akár szex nélkül is, hiszen az csak testiség, és ha a lelkek egymásra találnak, akkor miért is ne működhetne egy párkapcsolat. Na, mára már rájöttem, hogy ez egy jó nagy baromság, pedig én annyira jól felépítettem a fejemben… Egy meleg kapcsolatot úgy képzelj el, mint egy nagyon-nagyon szoros és fontos barátságot, ami attól válik párkapcsolattá, hogy belép a kapcsolatba a „tipi-tapi-dínó”! Én ezt rontottam el. Nálunk ez nem történt meg, de én mégis úgy éltem meg azt a tíz évet, mint egy nem teljesen beteljesült párkapcsolatot. Vágytam a testiségre, de le tudtam róla mondani, mert annyira fontos volt a másik, hogy úgy gondoltam, enélkül is lehet élni.

Emiatt a viszony egy időre olyannyira megromlott Rékával, hogy a modell egy időre más ügynökséghez szerződött, ám később tisztázták a helyzetet, és barátok maradtak a munkában és a magánéletben is. Ebergényi és Haig azóta összeházasodtak és két kislányukkal boldogan élnek. Mindezt a most boldog párkapcsolatban élő Cyla nehezen tudta feldolgozni, ebből sok konfliktusuk adódott, de már szerencsére mindent sikerült tisztázniuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top