nlc.hu
Család

Újra egymásra találtak a gyerekkori szerelmesek

18 év után újra egymásra találtak a gyerekkori szerelmesek

A gyerekkori szerelmesek útjai elváltak, külön-külön alapítottak családot, de 18 évvel később újra egymásra találtak, és összeházasodtak.
Egy kislány és egy kisfiú kézenfogva sétál az erdőben

Nem sok ember mondhatja el magáról, hogy 5 éves korában megismerte élete szerelmét, de Madison Highlanddel és a férjével, Chaddel pontosan ez történt.

A 28 éves nő szerint már a gyerekkori fotókon is látszik, mennyire odáig voltak egymásért, most pedig azzal viccelődnek, hogy Chad már óvodás korában lestoppolta leendő feleségét.

Gyerekként elválaszthatatlanok voltak, folyton együtt lógtak, és mini quadokkal száguldoztak és kempingeztek a Mojave sivatagban a családjaikkal. Madison azt mondja, Chad mindig egy kicsit csendesebb, visszahúzódóbb volt, mint ő, aki extorvertált személyiségével hívta játszani, és ez kimozdította a komfortzónájából a fiút. És ez azóta sem változott.

A pár most boldog házasságban él, de kacifántos úton jutottak el idáig. Madison 10 éves volt, amikor családjával elköltöztek, így a kapcsolata megszakadt Chaddel. Később mindketten házasságot kötöttek másvalakivel, de mindkét frigy zátonyra futott. Chad 2017-ben írt rá Madisonra a Facebookon, hogy segítséget kérjen a Kaliforniába költözéséhez. 

Egy vidámparkban találkoztak a gyerekeik társaságában, Madison pedig nagyon ideges volt, mert a válása után nem vágyott kapcsolatra. De a korábbi érzéseik azonnal a felszínre törtek bennük, a következő találkozón pedig már minden olyannak tűnt, mintha sosem lettek volna külön.

Egy évvel később összeköltöztek, nemrégiben pedig egy különleges, viking témájú esküvőn összekötötték az életüket. A vendégek azt mondták, sosem voltak még olyan esküvőn, ahol ennyire érezni lehetett a szerelem erejét.

(Metro)

(Kiemelt kép: illusztriáció, fotó: Unsplash/Annie Spratt)

Gyerekkori szerelmek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top