nlc.hu
Család

Marilyn Manson fenyegeti a vádlóit

Marilyn Manson állítólag azzal fenyegetőzött, hogy bántalmazni fogja az exe kisfiát

Wood retteg az exétől, Marilyn Mansontól.

Még februárban robbant a Marilyn Manson féle botrány, amikor Evan Rachel Wood azzal vádolta meg a rocksztárt, hogy a kapcsolatuk alatt megerőszakolta, illetve megverte őt.

Marilyn Manson, Evan Rachel Wood

Marilyn Manson, ás Evan Rachel Wood, amikor még egy párt alkottak. Fotó: Getty Images

A Westworld című sorozat főszereplőjének bejelentése óta több mint egy tucat nő jelentkezett hasonló szexuális visszaélésekkel, sőt, szexkereskedelemmel kapcsolatban is megvádolták Mansont.  Több részlet is kiderült arról, hogy a zenész szexuális és lelki bántalmazás, a kényszerítés, az erőszak és megfélemlítés különféle formáit alkalmazta ellenük.

Most újabb részletek derültek ki az egyre többszereplős ügy kapcsán: a Daily Mail márciusban leközölt egy dokumentumot (a színésznő és a gyermeke apja, Jamie Bell színész közötti felügyeleti meghallgatásról származnak.) amelyből kiderül, hogy a színésznő azért költözött el Nashville-be, hogy távol tartsa fiát Marilyn Mansontól és annak rajongóitól, akik halálosan is megfenyegették.

A dokumentumokból tovább az is kiderül, hogy Manson nem csak őt, hanem más vádlóit is megfenyegette. A sorozatsztár állítása szerint Manson szájából a következő szavak is elhangzottak: „

Mindenem megvan.. Elbasz*m és k*rvára tönkreteszem őket

“Rendkívül félek az állítólagos elkövetőtől” – írta Wood  Mansonra utalva, majd azzal folytatta, hogy szabályosan fél attól, hogy a férfi bosszút áll rajta azzal, hogy kárt tesz benne, a fiában, vagy a család többi tagjában. Manson ugyanis állítólag megfenyegette, pontosan azt mondta, hogy “megd*gja” 8 éves fiát, emiatt Wood egy rakás biztonsági eszközt szereltetett fel a házára, és azt is fontolóra vette, hogy harci kutyákkal és biztonsági őrökkel vegye körbe birtokát éjszakára.

(Blikk, Daily Mail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top