nlc.hu
Család

Óriásplakáton keres feleséget Muhammad Malik

Óriásplakáton keresi a szerelmet egy muszlim férfi

Muhammad Malik Londonban él, sikeres a munkájában, és nagyon-nagyon nem szeretne elrendezett házasságot.

Egészen egyedi módszerrel: óriásplakáton és dedikált weboldallal keres feleséget Muhammad Malik, 29 éves londoni férfi. Ő az:

Muhammad Malik

Forrás: findmalikawife.com

Jó kiállású, sikeres, talpraesett muszlim férfiról van szó, kicsit furcsa tehát, hogy ilyen drasztikus lépésre szánta el magát, de saját bevallása szerint nagyon nehéz társat keresni, főleg egy az iszlám hitét mélyen megélő és a vallást tanulmányozó férfinak, és egyszerűen nem találta meg az igazit. Bár a plakáton arra kér mindenkit, főleg jövendőbelijét, hogy mentse meg őt az elrendezett házasságtól, azt a társkeresésre szánt weboldalon – mert legyártott egy ilyet is, hogy biztosra menjen – tisztázza, hogy a szülők által elrendelt házasodásnak igenis van létjogosultsága, már csak a muszlim hagyományok miatt is, és ettől függetlenül is sok előnye van. Ő azonban „először még szeretné megtalálni egyedül” szíve választottját.

Hogy ez mit jelent (később jöhet az elrendezett házasság?), az nem derül ki, Muhammad mindenesetre hisz az internet és a közösség erejében: még egy kapcsolatfelvételi űrlapot is beágyazott az oldalba, ahol nem csak a magukra ismerő nők írhatnak, hanem olyanok is, akik ismernek valakit, aki szóba jöhetne. Az ideális jelölt tökéletes beszélgetőpartner és nem árt, ha osztozik Malik hitében és érdeklődési köreiben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top