nlc.hu
Család

Kulcsár Edináék titkos randija

Lebukott Kulcsár Edina és új párja, már az év elején egy wellness hotelben romantikáztak titokban

Közösségi médiás fotókból derült ki a titkos randijuk.

Kulcsár Edina és új párja, a 7 évvel fiatalabb énekes-rapper, Varga Márk, azaz G.w.M. január elején már együtt romantikázott Zalakaroson egy wellness szállóban – derítette ki a Bors közösségi médiás fotók alapján.

Kulcsár Edina és GWM

Kulcsár Edina és új szerelme, G.w.M. – Kép: nlc-montázs, Fotók forrása: (b): Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub // (j): @gwmmusic / Instagram

Az egykori szépségkirálynő azért tartózkodott a wellness hotelben, hogy saját vállalkozásának új üzletében egy továbbképzésen segítsen. Vele tarthatott édesanyja is, aki a róla készült fotókat készítette. Ezzel megegyező időpontban G.w.M. is Zalakaroson pihent ugyanabban a hotelben, ahol Edina új szalonja nyílt. Egy rajongója ugyanis a szálló éttermében fotózkodott a rapperrel.

A bulvárlap azt is kiszúrta, hogy a Kulcsár Edina által kirakott szerelmes közös fotón ugyanabban a ruhában, ugyanolyan hajjal látható a modell, mint a Zalakaroson készült képen. Tehát nem lehet a véletlen műve, hogy egy időben ugyanabban a wellness szállodában voltak.

Olvass még Kulcsár Edináékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top