nlc.hu
Család

Janicsák Veca új dala

Janicsák Veca egy új dallal zárja élete legnehezebb időszakát

Janicsák Veca élete egyik legküzdelmesebb időszakán van túl.

Janicsák Veca a Glamournak adott interjújában elárulta, hogy elvált a férjétől. Továbbá megosztotta az olvasókkal, hogy nemrég egy nehéz műtéten esett át: eltávolították a méhét. A múltat lezárva, most erősebb és kiegyensúlyozottabb, mint valaha. Az önmagunkkal vívott harcot és a megújulást szimbolizálja a Gravitáció című klip is, amely mind zeneileg, mind látványvilágát tekintve az énekesnő saját szerzeménye. A dal a hamarosan megjelenő új albumának egyik előfutára.

„Nagyon nehéz, törékeny és tanulságos időszakot tudhatok magam mögött, amiből rengeteget fejlődtem és épültem.  A magánéleti drámáink mögött valójában mi magunk állunk, legtöbbször mi vagyunk a saját akadályaink és ellenségeink.  A klip a harcot, amit valójában önmagunkkal vívunk és az elmúlt fejezetek lezárását szimbolizálja a képsorok végén eldobott bokszkesztyűvel. Egy ideje új időszámítás kezdődött az életemben, ami zeneileg is plusz energiákat szabadított fel bennem. Ezen hónapok szüleménye a régóta ígért új album is, amellyel április 8-án debütálunk egy budapesti lemezbemutató koncerten, a live act formációmmal közösen” – kezdte Veca.  

janicsák veca

Janicsák Veca új klipje (Fotó: Instagram)

„A Gravitáció nem csupán magánéleti vonatkozásban mérföldkő számomra, mivel a szöveg és a dal is saját szerzemény, emellett a rendezés és a teljes látványvilág is – beleértve a beauty és a styling elemeket – önálló munka útján született. A klipben három szerepet játszom el, ezáltal olyan oldalamat is láthatja a közönség, amelyet korábban nem. Egy felszabadult, őszinte és boldog Veca köszön vissza, aki a megpróbáltatások után újjászületett, erősebb, mint valaha, és már nem szeretne másoknak megfelelni” – mondta az énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top