nlc.hu
Család

Janicsák Veca a válásáról

Janicsák Veca döntött a válás mellett: „Sok terhet vittem önként és önkéntelenül”

Nehéz időszakot tudhat maga mögött az énekesnő.

Janicsák Vecának a fizikai megpróbáltatások mellett (eltávolították a méhét) a magánéletében is meg kellett vívnia a saját harcait: elvált a férjétől, Ladányi Jancsó Abeltől. A 32 éves énekesnő a Blikknek elárulta, hogyan tudta feldolgozni, hogy nem lehet több gyermeke.

Janicsák Veca

Küzdelmes időszakon van túl Janicsák Veca (Forrás: TV2 / Mokka – videó)

„Alapvetően pozitív ember vagyok, engedtem időt magamnak arra, hogy a lényemnek ezt a részét elgyászoljam, de az élet megy tovább és most nőiesebbnek érzem magam, mint valaha. (…) Szerintem nem azt kell siratni, ami nincs, hanem annak kell örülni, ami van” – vallotta be Janicsák Veca, aki elárulta: ő döntött a válás mellett. A házasságáról pedig a következőket mondta el: „Sok terhet vittem önként és önkéntelenül is, ami kihatással lett az egészségemre”.

Édesapja, Janicsák István mindenben mellette állt, ám mint mondja, nem szólt bele lánya döntéseibe. „Frászban voltam és féltem, hogy mi lesz a lányommal. Volt, hogy én vittem orvoshoz. (…) Ő egy bonyolult, külön világ, (…) először magában tartja a problémákat, s maga próbálja megoldani őket. (…) Sokszor csak utólag mondta el, hogy mi történik vele, min megy keresztül. Tiszteletben tartom, hogy ez az ő élete” – árulta el a bulvárlapnak.

Olvass még Janicsák Vecáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top