nlc.hu
Család

Járai Máté a boldog házassága titkáról mesélt

„A legijesztőbb 5 évünk az volt, amikor nem veszekedtünk” – házassága titkáról vallott Járai Máté

Huszonhárom éve van együtt Járai Máté a feleségével, Kírával, ennyi ideig pedig egyáltalán nem könnyű működtetni egy kapcsolatot/házasságot. Hogy náluk hogyan működik? Erről mesélt Járai Máté.

Még a gimnáziumban jött össze Járai Máté és Kíra, és a színész elmondása szerint azóta a kapcsolatuk léte megkérdőjelezhetetlen. A házasságuk működőképességén sokat kell dolgozniuk, főképp az olyan időszakokban, amikor munkahelyi, vagy a magánéletükkel kapcsolatos, de a másikat nem érintő problémák is nehezítik az életüket. Nagyon szeretik egymást, de ehhez hozzátartozik az is, hogy nagyokat tudnak egymással vitatkozni is, sőt Járai Máté azt az öt évet nevezi a legijesztőbbnek az elmúlt huszonháromból, amikor nem veszekedtek – derül ki a Blikk interjújából.

Járai Máté és Járai Kíra

Járai Máté és Kíra egy tavalyi filmbemutatón (Fotó: Profimédia)

Sokáig zárt szimbiózisban éltek egymással, és most éppen azt tanulják, hogyan legyenek néha egyedül is. Járai Máté szerint a barátság, a szeretet, a szerelem, a kommunikáció és a nyitottság az együtt fejlődésükre jelenti a házasságuk titkát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top