nlc.hu
Család

Címlapon a várandós Gyuricza Dóri

Gyuricza Dóri: „Akkora a hasam, mint egy teknő” – címlapon pózol Rácz Jenő várandós felesége

A sztárséf képtelen levenni a szemét a várandós párjáról, annyira gyönyörűnek tartja.

Gyuricza Dóri a várandósságának harmadik trimeszterébe lépett, eddig 14 kiló jött fel rá. „A testem változására naponta rácsodálkozom. Állok a tükör előtt, hogy ’Jesszus, akkora a hasam, mint egy teknő!’, ekkor kérdezem Jenőt, így is tetszem-e még neki” – árulta el a Story magazinnak adott interjúban. Rácz Jenő azonban állítja, életében nem látta még Dórit ennyire gyönyörűnek: „Ámulom-bámulom őt reggelente, mikor felkel, vagy mikor öltözik, igazából minden egyes pillanatban. Szerelmesebb vagyok belé, mint valaha! Mióta a kislányunkat hordja a szíve alatt, sugárzik”.

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri

Rácz Jenőék már nagyon várják a kislányukat, Kamillát (Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub)

Dóri természetes úton szeretne szülni, de mint mondja, benne van a pakliban a császár.

Az ideális szülést úgy képzelem most el, hogy míg a szülésznő segít a babámnak megszületni, addig egyik kezemet a Jenő fogja, a másikat pedig a nővérem. Az ő támogatásuk rendkívül fontos

– vallotta be.

A házaspárban részben már az is körvonalazódott, mi lesz, ha hazamentek a kórházból. „Sokat levesz majd a vállamról, hogy ismerve a férjem, készenlétben fog állni. Illetve otthon is átvállalja a teendők egy részét, de már arról is volt szó, hogy felveszünk egy bejárónőt” – mondta el Gyuricza Dóri, aki élvezi, hogy kimondottan könnyű terhesség az övé. „Engem is meglep, mennyire jól vagyok. És nemcsak fizikálisan, hanem mentálisan is” – mesélte.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story - címlap

Olvass még Gyuricza Dóriról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top