nlc.hu
Család

Janicsák Veca a válásáról

Janicsák Veca: „Nem adok ki részleteket kettőnkről”

Az énekesnő meg is magyarázta, hogy miért nem beszél a válásáról.

Nehéz időszakon van túl Janicsák Veca, aki a TV2 Mokka című műsorában elemezte új klipjét, beszélt az új énjéről is, de néhány mondatban a válását is megemlítette.

Nemrég jött ki legújabb dala, amit ő írt és a klipet is ő találta ki. A videó központjában egy boxedzés áll, és három arcát is megmutatja. Elmondása alapján mindhárom szereplő- egy boxoló, az ellenfele és az edzője – egy és ugyanaz, saját magát szimbolizálja.

„Az volt a cél, hogy megmutassuk, hogy a legtöbb személyes és párkapcsolati drámánk mögött valójában mi magunk állunk és mi vagyunk a saját edzőnk, aki azt mondja, hogy csináld ezt, meg csináld azt” –  magyarázta az énekesnő, aki hozzátette, hogy sikerült elfogadnia magát és büszke a testére.

Janicsák Veca

Janicsák Veca nem szeretne a válásáról beszéli (Fotó: smagpix.com)

Nem hisz abban, hogy új életet kezdhetünk, sokkal inkább azt vallja, hogy a tapasztalatainkból tudunk építkezni. Szerinte sok energiát őröl fel magunkba fojtani a dolgokat, amin ő maga is változtatni akar, így eldöntötte, hogy nyitottabb lesz. A nehézségek kapcsán szóba került Veca válása is. Az énekesnő kiemelte, hogy ha kibeszél egy ilyen dolgot, azzal nemcsak saját magát, de a másik felet is lecsupaszítja. Sőt, nagyon fontos számára, hogy közös gyermekük érdekét is szem előtt tartsák. ,,Meg kell tisztelnem őt, hogy nem adok ki részleteket kettőnkről” – mondta.

De Veca szerint az új dala is sok mindent elárul azoknak, akik szeretnének a sorok között olvasni. Egyébként nagyon sok levelet kap rajongóitól, akik együttérzésüket fejezik ki az énekesnő számára. Arra biztatja őket, hogy, aki segítségre szorul, nyugodtan írhat neki, igyekszik mindenkinek válaszolni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top