nlc.hu
Család

Egybekelne szellem kedvesével, de nincsen hol

Összeházasodna egy szellemmel, de nincsen hol

A brit ara szerint áll a bál, mert kísértet vőlegénye semmiképp sem szeretne nyári esküvőt.
szellem

Gondjai vannak az esküvője megszervezésével annak a brit művésznek, aki váltig állítja, egy szellemmel készül egybekelni.  A 38 éves Brocarde nevű brit énekes, szövegíró és divattervező a Lad Bible-nak arról számolt be, hogy párjával eddig valamennyi templomból elküldték őket, de volt olyan hely, ahol még azzal is megfenyegették a boldog arát, hogy ördögűzésnek vetik alá.

Brocarde, aki a goth stílus szerelmese, korábban is mesélt a sajtónak szellem lovagjáról, Edwardoról. Kapcsolatuk tavaly kezdődött, amikor a hajdani katona megjelent otthonában.  A fiatal nő szerint szerelem volt első látásra, de azt nem rejti véka alá, hogy az elmúlt időszakban voltak azért vitáik. Legutóbb az esküvő pontos dátuma miatt alakult ki köztük konfliktus, mert, Brocarde-dal ellentétben Edwardo semmiképpen sem szeretne nyári lagzit. Az extravagáns Brocarderól egyébként érdemes tudni, hogy többek közt régi esküvői ruhák felújításával foglalkozik, melyekbe utolsó mozzanatként egy-egy verset is belevarr.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top