nlc.hu
Család

Bagoly postával lepte meg feleségét egy brit férfi

Bagolypostával lepte meg Harry Potter-rajongó feleségét

A madár egy Roxfortba szóló vacsorameghívást kézbesített a meglepődött asszonynak

Valentin nap alkalmából sokan sok féle képen próbálják meglepni szerelmüket, de egy brit férfi kifejezetten magasra tette a lécet. Brett Camborne-Paynter ugyanis nyolcszáz fontot (körülbelül 323 ezer forintot) költött arra, hogy valóra váltsa Harry Potter mániás feleségének egyik álmát.

Bagoly

Képünk csak illusztráció (Fotó: Pixabay)

Először is jegyeket szerzett a  Warner Bros. filmstúdió speciális estjére, melynek keretében a vendégeknek lehetőségük nyílik a Harry Potter filmek forgatási helyszínén elkölteni egy vacsorát. Majd, hogy az élmény tökéletes legyen, a jegyeket egy Peanut névre hallgató bagoly segítségével kézbesítette a feleségének.

Stef Camborne-Paynter az ajándéktól nagyon meghatódott és azt mondta, férje – akivel 17 éve keltek egybe és két közös gyerekük van – alighanem Nagy-Britannia legromantikusabb és egyben legjobb férje.  Brett ugyanakkor arról beszélt az Metro.co.uk-nak, hogy a stúdió vacsora lehetőségéről igazából pont egy, a felesége által korábban továbbított emailen keresztül szerzett tudomást és szinte biztos volt benne, hogy neje tudja, mire készül. Akárhogy is, mindketten izgatottan készülnek a február 13-ai vacsorára a Roxforti nagyteremben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top