nlc.hu
Család

Janicsák Veca készen áll egy új kapcsolatra

Janicsák Veca készen áll egy új kapcsolatra a válása után

Janicsák Veca jobb formában van, mint valaha.

Ahogy arról az nlc is beszámolt, Janicsák Veca elvált gyermeke édesapjától. „Nem hibáztatom a volt páromat a történtekért, hiszen a párkapcsolatban is mindig kettőn áll a vásár, de biztos, ha a tested ilyen mértékben jelez, akkor egészen bizonyos, hogy nem vagy jó helyen, vagy nem vagy kellőképpen értékelve. Nehéz szembenézni ezzel a ténnyel úgy, hogy közben az emberek ítélkeznek feletted, miközben fogalmuk sincs a valóságról. Nekem a válás mellett kellett döntenem, hogy visszanyerhessem önmagamat” – nyilatkozta, amikor napvilágot látott a hír.

Janicsák Veca

Fotó: RTL Magyarország

Ma a Reggeli vendége volt, ahol többek között arról is beszélt, hogy már készen áll egy új kapcsolatra. „Először az embernek magával kell rendben lennie és ha magunkkal rendben vagyunk, akkor jöhet a többi dolog. (…) A belső értékek nagyon fontosak, de az a tapasztalatom, hogy nem az ember jó tulajdonságaival élsz együtt, hanem a rosszakkal. Ezekkel együtt kell elfogadnod a másikat. Régen nem hittem a feltétel nélküli szeretetben, de talán azok a párkapcsolatok működnek a legjobban, amikor el tudod fogadni, hogy a másiknak is lehet rossz napja” – mondta Veca, majd a házasságáról is beszélt. 

Papp Gergő kíváncsi volt rá, hogy sikerült-e normális viszonyt kialakítania volt férjével, „Én mindent megteszek ennek érdekében, úgyhogy rajtam ez nem múlik. Fontos, hogy egy gyerek szülei normális viszonyban legyenek” – mondta az énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top