nlc.hu
Család

Dopeman szörnyű emlékeket idézett fel

Úgy érzi, anyja nélkül már börtönben lenne Dopeman

Nagyszüleit tragikus körülmények között veszítette el.

Péntek este a Life TV Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában emlékszik vissza a szörnyű éjszakára, Pityinger László, azaz Dopeman hogyan veszítette el nagyszüleit, akikkel sorozatgyilkosok végeztek. 

Dopeman

Pityinger László – Dopeman

2011-ben egy tragikus éjszakán Dopeman nagypapájához és nagymamájához betörtek, és mielőtt kirabolták volna őket, csúnyán megkínozták a idős párt. A nagypapa belehalt a sérüléseibe, felesége pedig nem sokkal férje halála után szívinfarktusban hunyt el. A banda tagjai, akik a zenész nagyszüleihez törtek be, sorra követtek el hasonló bűncselekményeket abban az időben. Dopemant összetörték a történések, és közel állt hozzá, hogy ő maga tegyen pontot az ügy végére

„A nagyszüleimé a tizedik eset volt, és ez egy idő után már nem is a rablásról szólt, hanem a sorozatgyilkosságról. Azt hiszem, tíz embert öltek meg. A nagyszüleimet megkínozták, a nagyapámat verték a nagyanyám előtt, hogy adja oda a pénzt. De nem adták, mert kemény emberek voltak, mint az egész család. Én sok csúnya munkát láttam életem során, de amit a nagyapámmal tettek, a Merényi kórházban szembesültem vele, egyedülálló volt” – idézte fel a szörnyűségeket László. 

A rapper nem állt messze attól, hogy önbíráskodjon, melyet édesanyja úgy tudott csak megállítani, hogy feljelentette fiát. 

„Fél évvel később kapták el őket, amiben nekünk is volt részünk. Az akkori énem lehet, hogy sok rosszat tett volna, és hibát követtem volna el, az anyám pedig most boldogtalan lenne. Kerestük az elkövetőket, és amikor az anyám ezt megtudta, bement a rendőrségre, szólt, hogy mi ezzel foglalkozunk. A rendőrök az elfogás előtt azt mondták, még a kerület közelébe se menjünk. Ma már tudom, hogy ennek így kellett lennie, mert lehet, hogy börtön lett volna belőle. De az is megtörténhetett volna, hogy a rendőrök előtt találjuk meg őket, és nem mi nyerünk. Ha anyám nincs, börtönben vagy holtan végzem” – mondta a Blikknek Dopeman. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top