nlc.hu
Család

Magánéletéről és karrierjéről vallott Zséda

Nehéz időszakon van túl Zséda

Volt férjével együtt nevelik az immár 14 éves fiukat, Nimródot.

Zsédának az elmúlt két évben nem csak a válást kellett feldolgoznia – és egy új életre berendezkednie –, hanem a szakmai megtorpanásokat is, a járvány miatt ugyanis sorra mondták le a koncertjeit – írja a BEST magazin.

Zséda

Zséda: „Az életem főszereplője a fiam” (Fotó: MTI / Koszticsák Szilárd)

A 47 éves énekesnő két éve vált el gyermeke apjától, és magát a különválást igyekeztek úgy alakítani, hogy az a legkevésbé terhelje meg Nimródot. „Végig az ő érdekeit tartottuk a legfontosabbnak, békében zártuk le életünk egy szakaszát, nemcsak Nimród, de magunk miatt is. Egy soha el nem múló kötelék van köztünk” – vallotta be Zséda, aki úgy érzi: mostanra már minden jó, magánéletét és szakmai életét tekintve is.

Mostanra a helyemen vagyok. Tavaly kijött egy lemezem, és egy ideje már fellépésről fellépésre járok, sőt áprilisban egy egészen rendhagyó koncerttel jövünk. Kilépek a pop világából, de csak egy rövid időre, hogy megmutathassam a klasszikusabb oldalam” – árulta el.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST - címlap

Olvass még Zsédáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top