nlc.hu
Család

Tönkretette az esküvő legszebb pillanatát a fotós

Tönkretette a fotós az esküvő legszebb pillanatát

Amikor az ifjú pár éppen megcsókolta volna egymást az esküvői szertartáson, akkor jött a fotós, és mindent elrontott.
A friss házaspár, miután az esküvői fotós megszakított az első hitvesi csókot

Egy fotós tönkretette a legszebb és legboldogabb pillanatot egy fiatal pár esküvőjén.

A TikTokra posztolt videó tanúsága szerint a szertartásnak annál a részénél tartottak, amikor kimondják, hogy mostantól a pár férj és feleség, majd arra kérik őket, hogy csókolják meg egymást.

A pár boldogan néz egymásra, majd amikor már majdnem elcsattan a csók, a fotós durva bekiabálással megszakítja a meghitt eseményt:

„Nem, túl korai még! Várni kell, amíg középre rendezem a dolgot”

– mondja a fotós minden bizonnyal arra utalva, hogy nem sikerült rendesen megkomponálnia a képet.

@jennnayennay1 When your photographer almost misses the first kiss. #oops #weddingphotographer #fyp #forgoupage #forgou ♬ original sound - JEEE

Az ifjú pár zavarodottan és szörnyen csalódottan reagált, de a kedvencünk a szertartást vezető nő volt, aki szinte megsemmisítette a fotóst az arckifejezésével.

Természetesen a kommentelők is kiakadtak az eseten. Volt, aki azt írta, hogy egy esküvői fotós azért van ott, hogy megörökítse a fontos pillanatokat, nem azért, hogy megrendezze őket. Többen megjegyezték, hogy megengedhetetlen, hogy az első hitvesi csókról a fotós lemarad, hiszen ez a munkája.

Egy másik esküvőn azzal vétett kínos bakit a fotós, hogy a csoportképnél nem a menyasszony nevét, hanem a vőlegény volt barátnőjének a nevét mondta.

(Yahoo)

(Kiemelt kép: TikTok/jennnayennay1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top