nlc.hu
Család

Lipcsei Betta és Juhász Roland esküvője

Összeházasodott Lipcsei Betta és Juhász Roland

Hat éve szerettek egymásba, most mondták ki a boldogító igent.

Összeházasodott az exmodell, műsorvezető Lipcsei Betta és a volt válogatott focista, Juhász Rolandírja a Blikk. A pár 6 éve van együtt, idén januárban döntötték el, hogy hivatalossá teszik a kapcsolatukat. A májusi esküvő egyébként Lipcsei Betta nagy vágya volt.

Juhász Roland és Lipcsei Betta

Juhász Roland és Lipcsei Betta közel 20 éve ismerik egymást, de csak 6 éve vannak együtt – Forrás: Csisztu Sport Cast – videó

Mindkettőjüknek már van egy-egy gyereke: Lipcsei Bettának egy 9 éves kisfia az előző házasságából, Juhász Rolandnak pedig egy 13 éves lánya a korábbi kapcsolatából. A házaspár egyébként szeretné a kapcsolatukat egy közös gyerekkel is “megpecsételni”.

Az exfocista január elején jegyezte el szerelmét, a közelgő esküvőjükről pedig áprilisban meséltek először Csisztu Zsuzsa videócsatornáján. “Idén januárban jött az elhatározás, hogy komolyabb alapokra helyezzem a kapcsolatunkat Bettával” – vallotta be akkor Juhász Roland. Elmondása szerint 38 évesen eljött az ideje annak, hogy megállapodjon. “Korábban nem terveztem, hogy meg akarok nősülni, de egy barátom esküvője komoly hatással volt rám“– árulta el az interjúban az exfocista.

Még több sztáresküvő az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top