nlc.hu
Család

Gerincműtéten esett át a házomlásban sérült balerina

Megműtötték a házomlásban megsérült táncművész gerincét, ilyen állapotban van most

A sürgős, életmentő beavatkozások már megtörténtek, ezért kerülhetett sor a balerina gerincsérülése miatti újabb műtétre.

Sikeresen megműtötték a terézvárosi házomlás során súlyosan megsérült táncművész gerincét – tájékoztatta a Budapesti Operettszínház az MTI-t. Mint közleményükben írták, a fiatal művész szervezete “reménykeltően jól reagált a műtéti beavatkozásra, életfunkciói kedvezőek”.

A balerina – 3 másik emberrel együtt – hétfő délelőtt sérült meg, amikor leomlott és az utcára zuhant az átalakítás alatt álló Jókai utca 1. szám alatti ház párkányfala. A ház tetőterében amúgy luxusotthonok megépítésén dolgoztak.

terézvárosi házomlás

Az ötszintes épület homlokzati fala és tetőszerkezeti elemei dőltek az utcára és parkoló autókra – Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Közben visszatérhettek a Jókai utcai ház lakói az otthonukba – írja a hvg.hu. Soproni Tamás, Terézváros polgármestere számolt be arról a Facebookon, hogy megtörtént a Jókai utca 1. veszélytelenítése, így a kormányhivatal engedélyezte a lakók visszatérését az otthonaikba, az építkezés pedig szigorú feltételek mellett folytatódhat. 

A 6. kerületi rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Olvass még a terézvárosi házomlásról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top