nlc.hu
Család

8 év után került elő az elkóborolt kutya

8 év után került elő az elkóborolt kutya

Sokáig hiába keresték a kutyust, azonban amikor már rég lemondtak róla, előkerült.

Az amerikai Betsy DeHaan még 2013-ban fogadott örökbe egy Harley nevű pitbullt a Lee megyei Állatvédő Szolgálattól Fort Myersben, a kutya azonban nagyjából egy évvel később eltűnt.

“Kutattunk utána, nézelődtünk, plakátokat raktunk ki, hogy eltűnt, és soha nem hagytuk abba a keresést” – mondta DeHaan a WINK-TV-nek.

A keresés azonban nem hozott eredményt, így DeHaan és családja lassacskán lemondtak arról, hogy még valaha is hallani fognak Harley-ről. 

Betsy DeHaan és Harley

Betsy DeHaan és Harley (Fotó: Lee County Sheriff’s Office/Facebook)

Nemrég azonban egy család felvette a kapcsolatot a Lee megyei állatmentő központtal, és bejelentették, hogy találtak egy lesoványodott, barna pitbullt Fort Myers egyik városnegyedében. A központ egyik önkéntese, Angie Bray átvette az ebet, majd elvitte egy állatorvoshoz, ahol a mikrochipje alapján kiderült, hogy Harley az.

DeHaanéket, akik már több éve egy másik államba költöztek, azonnal értesítették, hogy megtalálták a kutyájukat. Betsy DeHaan pedig amint tudott, autóba ült, és közel 2000 kilométert utazott Harleyért.

Az asszony szerint igazi csoda, hogy a négylábú ennyi év után előkerült.

“Még mindig ugyanolyan bújós, amilyen mindig is volt” – mondta DeHaan. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top