nlc.hu
Család

Rubint Rella a Palikék világában

Rubint Rella: „Mindig is fiatal anyuka akartam lenni, fiatalon akartam házasodni”

Két gyermeket tervez Rubint Rella és a férje.

A 25 éves Rubint Rella nemrég mondta ki a boldogító igent párjának, Novothny Somának, a Vasas SC labdarúgójának. A Palikék Világa by Manna legutóbbi adásában elmondta, mindig is így tervezte az életét.

„Nem érzem korainak, mindig is fiatal anyuka akartam lenni, fiatalon akartam házasodni, és hát hova várjunk, ha megvan a tökéletes férfi rá – kezdte Rella, aki arról is mesélt, hogyan látja magát 10 év múlva. – Remélhetőleg már lesz két gyerekünk. Soma nagyon szeretne egy fiút, egy kislányt. Én is szeretnék, de azt sem bánom, ha két kisfiú lesz. Valamiért kisfiús anyukának látom magam… De ezt én azért még tolnám, az egyetem nagyon nagy stressz, nem akarnám ennek kitenni a babát” – vallotta be. Rubint Réka unokahúga évekig utazott focista párjával annak munkája miatt, nemrég azonban visszatelepültek Magyarországra, aminek az ifjú feleség nagyon örül.

Rubint Rella

Fotó: LifeTV

„Nagyon nehéz volt külföldön elfogadni azt, hogy itthon megvolt az utam, már ki volt taposva, láttam, hogy mégis merre megy ez az egész, majd hirtelen elvágtak mindent, és útra keltünk” – magyarázta Rella, aki szeret a férjével utazni, de bevallotta, vannak ennek az életnek nehézségei is

„Amikor te is csinálod a saját dolgodat, de emellett egyfolytában azon kattogsz, hogy most mibe fogjál, mit dolgozzál, mert oké, ő aláír egy szerződést, és másnap kezdi is a munkát, de nekem minden hátralévő dolgot el kell simítanom. Ilyen a saját munkám is, amit próbálok a hátamon vinni, és ez akkora stressz, hogy elmondani nem tudom” – magyarázta a fiatal lány, de leszögezte, a férje karrierje az első egy-egy döntés szempontjából.

„Én azért mindig egy kicsit hátrébb vagyok, amikor a szerződéseket nézzük. Az első Soma, a legfontosabb az, hogy olyan csapata legyen, ami jó, ahol jól érzi magát, jó az edző, jó a csapat, jó a fizetés. És utána jövök én. De olyan helyre nem mentünk, és nem is mennénk soha, amire azt mondom, hogy biztos, hogy nem. Mindig megkérdez, mindenben együtt döntünk” – árulta el Rubint Rella.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top