nlc.hu
Család

A férj az édesanyját is vitte volna a nászútra

A férj az édesanyját is vitte volna a nászútra, a feleség kiakadt

Úgy tűnik, mindenki máshol húzza meg a határokat.

A TLC egyik műsorában szerepelt egy pár, akiknek komoly konfliktusuk is adódott abból, hogy a férfi nagyon ragaszkodik édesanyjához. Brian és Tracy még a főiskolán ismerkedett össze, és Tracy vonakodva merte bevallani, hogy előző kapcsolatából született egy fia, de barátja, akit anyja egyedül nevelt fel, ez cseppet sem zavarta, sőt, még jobban elkezdte tisztelni szerelmét.

Kicsit tekerjünk előre az időben, tíz év után a pár úgy döntött összeházasodnak, és a vőlegény az esküvő előtt az egyik ismerősüknek elárulta, szeretné magával vinni a nászútjukra édesanyját is, aki ezt az információt továbbadta a menyasszonynak, és Tracy nem volt túlzottan elragadtatva az ötlettől, főleg azért, mert a nászéjszakát sem tudta kettesben tölteni Briannel, mert az anyósát nekik kellett elszállásolniuk. „Attól félek, hogy mindig küzdeni kell majd Brian figyelméért és hogy az édesanyjával lesznek majd nehezebb pillanataink” – tette hozzá.

Egy pár idősebb nővel sétál a tengerparton

Képünk csak illusztráció! (Fotó: Getty Images)

A csattanó, hogy Tracy tiltakozása ellenére anyósuk tényleg elkísérte őket a nászútjukra, és addig nem is volt ebből nagyobb baj, amíg a nagymama vigyázott az unokákra, ám idővel tudomására jutott, hogy van gyermekfelügyelet a szállodában, és igénybe véve ezt a szolgáltatást, csatlakozott is az éppen kettesben fürdőző ifjú párhoz.

(via LadBible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top