nlc.hu
Család

Videó: rolleres férfi húz maga után egy babakocsit

Babakocsit húzott maga után egy rolleres férfi – megdöbbentő videó

A férfi az egyik kezét az e-roller kormányán tartva, a másikkal pedig egy babakocsit húz maga után. Nem a járdán, hanem egy forgalmas úttest szélén. 
babakocsi a zebrán

A férfi az egyik kezét az e- roller kormányán tartva, a másikkal pedig egy babakocsit húz maga után. Nem, nem a járdán, hanem egy forgalmas úttest szélén. A férfit egy fiatal lány, egy bizonyos Phyllis Smith videózta le Kelet-Londonban. A nő épp hazafelé tartott, amikor meglátta a döbbenetes látványt.

„Bárki, aki a környéken lakik, tudja, hogy az az út az A13-asra vezet,  ha egyenesen haladsz tovább”– mesélte a nő a LadBible-nek, hozzátéve, hogy egyszerűen nem értette a férfit, miért teszi ezt, hiszen az egy nagyon forgalmas útszakasz, ami ráadásul egy autópályába torkollik.

Otthon megmutatta a felvételt a szüleinek, akik ugyanúgy megdöbbentek, mint ő maga. A videót a TikTok-on is megosztotta, amire vegyes reakciók érkeztek: egyesek “vakmerőnek” tartották a férfit, másikuk meg volt győződve arról, hogy az anyuka a munkahelyén valószínűleg erről semmit sem tud, azt gondolhatja, hogy a drága gyermeke biztonságban van az apukájával.  Azt csak kevesen kérdezték meg, hogy

egyáltalán volt-e gyerek abban a babakocsiban.

Egy másik aggódó kommentelő megjegyezte, hogy “kizárt, hogy egy baba van abban a babakocsiban“, majd ezt azzal folytatta, hogy “kérem, mondja valaki, hogy nincs”.

Szerencsére valaki azt mondta, hogy ő is látta a férfit az e-robogóján, és biztos benne, hogy nem volt baba a babakocsiban.

Olykor egészen hajmeresztő dolgokat művelnek felnőttek, 2021-ben történt, hogy a romániai rendőrök arról számoltak a be Facebookon, hogy egy sofőr három kicsi gyereket rakott be a csomagtartóba. Szerencsére a gyerekeknek nem lett bajuk.

 A fentebb említett videót itt tudjátok megnézni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top