nlc.hu
Család

Így segített a vezetőedző az egyedülálló anyának

Cuki: ez a vezetőedző megengedte, hogy a segédedzője magával vigye a munkahelyére a gyermekét

A vezetőedző remek ötletet gondolt ki, hogyan segítsen a tehetséges segédedzőjének.
Egy kárlabda a pályán

A 26 éves Ashley Webster egyedül élló anyaként még nem tudta, hogyan fogja a munkáját és a gyereknevelést összeegyeztetni, egészen addig, amíg az új főnöke, Lance Randall azt nem tanácsolta neki, hogy vigye magával a munkahelyére az egészen kicsi gyermekét.

‘Rengeteg emberünk van a tornateremben, akik tudnak rá vigyázni, és így veled van”– biztatta a férfi. Webster el is kezdte hordani a kicsi Aident a munkahelyére, ahol Webster szerint a csapat játékosai és edzői tárt karokkal fogadták.

Azt még nem mondtuk, hogy Webster  segédedzőként dolgozik egy kosárlabdacsapatnál.

Webster 2021 februárjában adott életet fiának, Aidennek, és alig három hónappal később kezdett el dolgozni segédedzőként a Saint Leo Egyetemen. Hála a vezetőedzőnek, aki úgy segítette az egyedülálló anyát, hogy bevihette a munkahelyére az alig pár hónapos bébijét.

Aiden gyakorlatilag a kosárlabdapályán nő fel,  az édesanyja azt mesélte az Good Morning Americának, hogy ma már egyedül szaladgál a pályán, és imádják a játékosok.

A vezetőedző emlékszik, amikor azon gondolkodott, hogyan segíthetne a hamarosan egyedülálló anyává váló, tehetséges segédedzőnek, akit nagyon szeretett volna maga mellé munkatársnak. „Oké, nyolc hónapos terhes, gyermeket vár, egy férfiak uralta világban, szóval cmeg kell oldanunk, hogy ez működjön. Csak ki kell találnunk, hogyan csináljuk.” – mesélte a férfi, aki végül arra jutott, az a legegyszerűbb, ha a nő magával viszi a gyermekét. Randall, aki immár kilencedik éve vezetőedző, azt mondta, hogy Aiden legalább annyit segített a csapatnak, mint amennyire  Websternek segítettek abban, hogy nem kellett az anyaság és a munka között választania.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top