nlc.hu
Család

Két éve zuhant az édesanyára az öngyilkos férfi: megszólalt az özvegye

Két éve zuhant rá az édesanyára egy öngyilkos férfi: megszólalt a nő özvegye

Két éve, hogy Bronz Gábor elvesztette a feleségét, egy tragikus kelenföldi balesetben.
Gyertyaláng a sötétben

2020. július 30-án történt, hogy egy férfi a Hadak útja egyik panelházának 14. emeletéről kiugrott és pont a házból kilépő Bronz Gáborné Erzsébetre zuhant. Az édesanya azonnal meghalt, két vele lévő gyermeke, az akkor háromesztendős Márton és a féléves Boglárka a csodával határos módon sérülések nélkül túlélték a balesetet.

A családfő édesapja két évvel ezelőtt úgy nyilatkozott, hogy aznap szabadultak a karanténból, és az első útjuk a játszótérre vezetett volna. Miután kiléptek az ajtón, az apának valamiért vissza kellett mennie a lakásba, ezért kicsit lemaradt. Hallott egy puffanást, majd 20 másodperccel később látta, mi történt.

Azóta sem tudta teljesen feldolgozni a tragédiát.

Az özvegy egyedül neveli kislányát és kisfiát, akik miatt próbálja tartani magát, de párját képtelen feledni. 

Minden nap pokolian nehéz Erzsébet nélkül, az évfordulók pedig még nagyobb kihívás elé állítanak. Hiába tudom az eszemmel, hogy ideje lenne a jövőbe néznem, bevallom, még mindig nem megy – mondta Bronz Gábor. – Erzsébet nekem olyan szinten volt a tökéletes társ, hogy az elmondhatatlan. Csodálatos feleséget és anyát gyászolok. Együtt akartuk leélni az életünket, az álmunk pedig egy pillanat alatt szertefoszlott. A gyerekek jól vannak, csak tanulhatok tőlük” – mondta a férfi a Blikknek.

Van segítség!

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top