nlc.hu
Család

17 év után derült ki, hogy nem apjuk sírhelyéhez jártak ki

Édesanyjuk halála után derült ki, hogy majdnem 20 éven át nem az apjuk sírjához jártak ki

Még mindig nem sikerült kideríteni, hol helyezték örök nyugalomra Thomas Bellt.

Egy Durham megyei család 17 éven át látogatott egy sírt, amelyről azt hitték, hogy az apjuk végső nyughelye, ám kiderült, valaki egészen mást temettek oda. A tévedésre egy családi tragédia után derült fény: Tom Bell és testvérei nemrég elveszítették édesanyjukat is, amikor azonban a sírásók felkeresték a sírhelyet, ahol elvileg az asszony férje nyugodott, hogy előkészítsék a temetést, egy nő koporsóját találták ott, írja a LadBible

“Anyánk elvesztése óriási tragédia volt, majd megtudni, hogy apánk sírja, amit az elmúlt 17 évben látogattunk, nem az övé, egyszerűen borzasztó. Hogy történhetett ez? Édesanyánk teste már több hete a ravatalozóban van, az édesapánk pedig valahol egy jelöletlen sírban fekszik” – nyilatkozta Tom Bell.

Temető

Fotó: Pixabay

A sírásói eddig hat sírt tártak fel, de még mindig nem találták meg, hol van eltemetve az idősebb Thomas Bell. És hogy mi történhetett 2005-ben, amikor örök nyugalomra helyezték? lehet, hogy összekeverték a sírköveket, és az is tetézhette a bajt, hogy még egy tűzben megsemmisült a temető eredeti térképe. Ráadásul sokan azok közül, akik egykor ott dolgoztak, már nem tudnak segíteni. 

A család mindeközben reméli, hogy hamarosan sikerül megtalálni az édesapjuk sírhelyét, hogy – kívánsága szerint – mellétemethessék édesanyjukat. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top