nlc.hu
Család

Lidl iskolakezdési akciók 2022

Indul az iskolakezdési roham, ezreket spórolhatunk, ha jó helyen szerezzük be a felszereléseket

Minél hosszabb az iskolakezdési lista, annál többet spórolhatunk.

Akár egy, akár több gyerek számára kell megvásárolni a tanszereket, nem mindegy, mennyire rúg a végösszeg, és bizony az is számít, hogy egy helyen, egyszerűen beszerezhessünk mindent. A Lidl Magyarország ezt igyekszik teljesíteni, ugyanis minden év júliusától egészen szeptemberig különféle akciókkal készül az iskolakezdésre. Az áruházlánc idei iskolakezdési katalógusa július 28-a, csütörtöktől érvényes, de augusztusban további akciókat terveznek, melynek keretében szintén találkozhatunk majd tanévkezdéshez kapcsolódó termékekkel.

Mit szerezzünk be iskolakezdésre?

A legtöbb iskola pontos listát ad róla, milyen, és hány darab füzetre, ceruzákra, tollakra lesz szükség, mit tartalmazzon a rajz- és technika csomag, milyen más felszerelés szükség a tornazsák tartalmától a papírzsepi csomagig. Nem beszélve az iskolatáskáról, amit kiválasztani külön tudomány, hogy kialakítása is megfelelő legyen, és a fél fizetésünket se hagyjuk ott érte. Felsősöknél, gimnazistáknál is szükséges néhány füzetet, tollat, ceruzát beszerezni, és ahogy nőnek a gyerekek, szükség lehet új íróasztalra, székre is.

iskolakezdés

Indul az iskolakezdési roham, ezreket spórolhatunk, ha jó helyen szerezzük be a felszereléseket (Fotó: Lidl)

Ha megvan a listánk, legyünk mindig következetesek, pláne, ha a gyereket is bevonjuk a vásárlásba, aki garantált, hogy a rajzfilmfigurák mentén hozná majd meg a maga döntését. Gondoljuk át, mennyit szánunk a teljes pakkra, és mik azok a dolgok, amikből elég az egyszerűbb, és mi az, aminél helyet kaphat a design. A nagyobb tételeknél, mint az íróasztal, iskolatáska, tájékozódjunk a neten, hasonlítsuk össze az árakat, nézzük meg, hol mit kapunk a pénzünkért, hisz ezeket a felszereléseket évekig használni fogja a gyerek, utána pedig megörökölheti a kisebb, vagy el is adhatjuk őket.

A Lidl tapasztalatai alapján a legkeresettebb termékek közé az írószerek, a széles füzetválaszték, a különféle tolltartók és a csomagolástechnikai eszközök tartoznak. Ezek mindegyikéből találunk náluk hasznos alapdarabokat és menő mintásakat is, ám ha megnézitek a katalógust, látni fogjátok, még a prémium kategóriás, fotóminőségű borítós füzetek és az ergonomikus iskolatáskák is megfizethető áron lesznek. A beszerzésben pedig az is segítséget nyújt, hogy a katalógusban az egyes termékek mellett található négyzetben megjelölhetjük, amit feltétlenül meg szeretnénk vásárolni.

Fotó: Lidl

Fotó: Lidl

Plusz apróság is jár a vásárlás mellé

Bármilyen iskolakezdéshez kapcsolódó termék vásárlása esetén most ajándék Lidl órarendet is kapunk, mely minden évben egy fenntarthatósági szempontból fontos témára hívja fel a figyelmet. Idén az élelmiszerpazarlás megelőzése került a fókuszba, , és az ÉlelmiszerHősök – Legyél te is az élelmiszermentés bajnoka! pályázat keretében általános iskolások tervezhették meg a vállalat 2022/2023-as tanévre szóló órarendjét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top