nlc.hu
Család

Egy száguldó autóban adott életet gyermekének

Egy száguldó autóban adott életet gyermekének ez az anyuka

A kicsi Harrison nem akarta megvárni, amíg beérnek a kórházba.

Amikor a várandós Natalie Whittonnál jelentkeztek a fájdalmak, partnerével úgy gondolták, még bőven van idejük beérni a kórházba, először szereztek egy bébiszittert a lányuk mellé, majd beültek a kocsiba.

Igen ám, de útközben kiderült, a baba nem akar várni, szeretne minél gyorsabban megszületni, ezért az apuka, Lee Reynolds rálépett a gázra, amennyire lehetett.

Várandós nő az autóban

Fotó: Getty Images

Ám így sem voltak elég gyorsak, Harrison egyszer csak előbukkant, sőt, nem is előbukkant, hanem ott termett a lábtérben édesanya ülése lőtt. Natalie gyorsan felvette a gyermeket, miközben a szülésznő végig tanácsokkal látta el. A pár egyébként állítása szerint azért nem sietett – egészen az utolsó pillanatig – mert korábban már küldték őket haza a kórházból arra hivatkozva, hogy túl korán érkeztek.

Természetesen most nem fordították őket vissza, az anyukát és újszülött babáját azonnal a sürgősségire szállították. Mint kiderült, mindketten remek egészségnek örvendenek, és azóta már haza is térhettek. 

(via LadBible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top