nlc.hu
Család

Gianni Annoni második babáról beszélt

„Sosem tagadtuk, hogy családot akarunk” – Gianni Annoni a második babáról

Zitáék tervezik, hogy lesz testvére Gianfrancónak.

Gianni Annoni és Debreczeni Zita közös gyermeke, Gianfranco Máté néhány héten belül kétéves lesz. A pár már hét éve együtt van, ebből pedig hat éve házasok

Gianni Annoni

Gianni Annoni a Mokkában

Az étteremtulajdonos a Mokka vendégeként mesélt arról, hogy nem olyan régen Olaszországban nyaraltak, ahonnan természetesen fel is töltöttek pár képet a közösségi oldalaikra. Az egyiknél beindultak a találgatások, hogy Zita vajon ismét várandós-e, erre reagált most a férje.

„Nem tudom, honnan jött a hír. Lehet, az volt, hogy boldogok vagyunk ketten – mondta Gianni, mire Orosz Barbi kisegítette, hogy volt egy olyan fotó, melyen úgy ölelte kedvesét, hogy a hasát fogta. – Nem tudom, máshogy hogyan öleljem át hátulról… A vállát fogjam? A mellét? A lényeg az, hogy mindenféleképpen tervez az ember, hogy ha családra gondol, hogy a gyerekének legyen testvére. Mi gondolunk rá természetesen. Majd a jövő elmondja, hogy mi lesz. Ezt sose tagadtuk, hogy gyereket akarunk, családot akarunk, innentől kezdve meglátjuk, mi lesz, mit ad a jövő.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top