nlc.hu
Család

Freddie először posztolt a feleségéről

Fehérvári Gábor Alfréd először posztolt a feleségéről: „Köszönöm az elmúlt 7 évet”

Hét évvel ezelőtt ismerkedtek meg.

Fehérvári Gábor Alfréd nagyon ritkán enged betekintést a magánéletébe, akkor is csak részleteket mutat. Azt már régóta tudjuk, hogy van egy felesége, és egy ideje már kétgyermekes édesapának mondhatja magát. A párjáról egyáltalán nem szokott posztolni, most mégis megtette. A fotót ITT nézheted meg.

Fehérvári Gábor Alfréd

Fotó: Schumy Csaba / Central Médiacsoport / Central

„7 év. Nehéz indulás. Felismerés. Nem ismered fel, mert magadat sem ismered. Segít megismerni magad, így meglátod Őt. Azért csak eddig mesélem a kapcsolatunk elejét, mert ezen a ponton minden kérdőjel felkiáltójellé vált, ezután nincs kérdés, nem volt kérdés. A legsötétebb órákban is segít kitartani, segített felépíteni a semmiből az önbizalmam, hogy tartsak ki, hogy ne engedjek el semmit, ami elég fontos ahhoz. Kiállt mellettem, hátországom volt, bátorított, akárhányszor is vált el a könnyű út a helyestől. Lehet, hogy túlzónak tűnik, de nem vagyok benne biztos, hogy ha a támogatása nincs, akkor én énekelnék, zenélnék egyáltalán. Amiért nagy kár lenne, mert ezt szeretem csinálni, és van egy piszok jó zenekarom, és épp egy kurva jó albumon dolgozunk… Hiszek abban, amit csinálunk, tudom, hogy jók vagyunk, és nagyban neki köszönhetem, hogy ezt le merem írni, higgyétek el, arroganciától mentesen… S ha a zenében sokat köszönhetek neki, képzeljétek, milyen érzés a »semmiből« 1,5 év alatt 2x apukává válni… Oké, hogy én rajzoltam őket, de ahogy elnézem a babákat, remek vászonra. Szóval, hálás vagyok, amiért van, a családunkért… ez a legfontosabb… Mert amíg biztos otthon vár, addig majdnem mindegy, hogy szakmailag hol tartok… Köszönöm az elmúlt 7 évet. Élvezem az utat, különösképp azért mert már sosem leszünk egyedül, nem azért, mert a feleségem, azért, mert szövetségünk van!” – írta bejegyzésében a népszerű énekes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top