nlc.hu
Család

Az utcán üvöltözött a kislányát megszurkáló nő

„Nem akarok zárt osztályra kerülni!” – üvöltötte a kislányát összeszurkáló nő

Rettenetes látvány fogadta a mentősöket, a gyerekét megkéselő anyát végül elfogták. Zárt osztályra került.
Bántalmazás

„Nem akarok zárt osztályra kerülni!” – kiabálta az a nő, aki kedd hajnalban kis híján megölte a hatéves gyermekét Apostagon. A kislányt, mint a 24.hu megtudta, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság ekkor annyit mondott, négy óra körül egy anya megtámadta a gyermekét, a lányt kórházba szállították. Emberölés bűntett kísérlete miatt indítottak nyomozást az ügyben. A rendőrök az asszonyt elfogták. 

Azóta a Blikknek hála kiderült: H. Judit már hajnalban veszekedett párjával, végül azonban nem őt támadta meg, hanem 6 éves kislánya, Fanni ellen fordult. A házukban egy késsel többször is megszúrta a gyermeket, akit életveszélyes állapotban szállítottak a fővárosi Heim Pál kórházba. Ezután a nő ismét kirohant az utcára, ahol azt üvöltözte, hogy nem akar zárt osztályra kerülni. Végül oda került: a pszichiátrián kötött ki, ahol vélhetően igazságügyi elmeszakértő vizsgálja majd meg.

A lap szerint az elkövető korábban középiskolai tanárként dolgozott, angolt oktatott, de az elmúlt időszakban – vélhetően magánéleti problémák miatt – elindult a lejtőn. Környezete szerint gyakran nyúlt alkoholhoz, és többször is hangos volt az utca, amikor az élettársával veszekedett. Édesapja is a házban él.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top