nlc.hu
Család

Kis Grófo nem szállt el a hírnévtől

Kis Grófo: „Meg kell maradni embernek”

Grófo lehet, hogy máshol lenne ma, ha a családja nem fogja vissza.

Kis Grófo pár éve futott be, amikor Jollyval előadták a No Roxa Áj című számot, ami azóta hatalmas sláger lett. A mulatós sztár akkor még nagyon fiatal volt, ráadásul egy időben lett híres és apuka is. Abban, hogy a hírnév ne ragadja magával, a családja segített neki. 

Kis Grófo

Kis Grófo (Fotó: Instagram)

„A családom többet hallott a rádióban meg a tévében, mint otthon. Aztán a feleségem felhívta a figyelmemet, hogy nem minden a munka, és én egyből visszavettem a tempóból, mert beláttam, hogy igaza van, hiszen hiába ismer, szeret egy ország, ha a számomra legfontosabbakkal nem tudom megosztani az örömömet” – mesélte a Story magazinnak Grófo, akit a lassan két éve elvesztett édesapja is visszatartott a költekezésben, és rászólt, ne költse minden pénzét drága ruhákra. 

Azóta Grófo megtért, és már ő maga is sok mindenről máshogy gondolkozik. A mai napig nem fogtam fel, hogy milyen nagy dolog, amit eddig elértem. Isten fogja a kezemet és nem engedi, hogy elszálljak, meg kell maradni embernek, mert alázat nélkül siker nincs.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top