nlc.hu
Család

Ötvenháromszor nősült meg egy férfi

Ötvenháromszor nősült meg egy férfi, aki állítja, többször nem fog megházasodni

A férfi állítása szerint csak érzelmi biztonságra vágyott.

Egy 65 éves szaúd-arábiai férfi nemrégiben azzal került be a hírekbe, hogy az évek során összesen 53 nőt vett feleségül. Abu Abdullah 20 éves volt, amikor először megnősült, egy nála hat évvel idősebb nővel kötötte össze az életét, ám amikor már nem mentek olyan jól a dolgok, úgy döntött, ismét megházasodik.

Menyasszony ül az ágy szélén

Képünk csak illusztráció (Fotó: Getty Images)

A második esküvőt még kettő követte, de mivel továbbra sem érezte magát igazán boldognak, idővel mind a négy feleségétől elvált. Ahogyan a bevezető is sejteti, ezek után sem adta fel, hogy megtalálja a számára tökéletes partnert, és házasság házasságot követett, a legrövidebb nász mindössze egy éjszakán át tartott. Azt nem tudni, hogy rábukkant-e az igazira, aki megadja neki azt az érzelmi biztonságot, amire vágyott, mindenesetre azt állítja, mostani esküvője az utolsó, nem akar több nőt elvenni, írja az Oddity Central

Abu Abdullah történetéről megoszlanak a vélemények, vannak, akik felnéznek rá, akik irigykednek rá kalandos élete miatt, vannak, akik szerint a boldogság keresése közben kissé túlzásba esett, és egyenesen az évszázad poligámistájaként emlegetik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top