nlc.hu
Család

Ilyen állapotban van most Bodrogi Gyula

Bodrogi Gyula állapotáról vallott a fia: „Tulajdonképpen most a második életét éli”

A legendás színész és fia először beszélt kamerák előtt az elmúlt hónapokról.

Bodrogi Gyula nemrég súlyos, életveszélyes állapotban került kórházba, ahol kiderült, hogy egy hajszálon múlt az élete. A Nemzet Színészéről azt mondja a fia, hogy a második életét éli azóta, hogy meggyógyult. A színészóriás a fia oldalán, az otthonában adott exkluzív interjút a Tények Plusznak.

Bodrogi Gyula

Bodrogi Gyula közel a 90-hez manapság is folyamatosan dolgozik – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Bodrogi Ádám az elmúlt hónapokról mesélt a kamerák előtt, amikor is az egész család a 88 éves színész egészségéért izgult. Bodrogi Gyula alaposan ráijesztett mindenkire. Kiderült akkor, hogy gondok vannak a szívével. Nehezen kapott levegőt, teljesen legyengült és már az ágyból is alig tudott kikelni.

Persze azt a papának nem mutattam, de nagyon-nagyon megijedtem, de hála Istennek a Merkely doktor fantasztikus orvos, meg sebész. Tulajdonképpen most a második életét éli” – árulta el édesapjáról Bodrogi Ádám. Ehhez annyit tett hozzá Bodrogi Gyula, hogy Merkely doktor visszahozta. 

Amikor a színész párja, Angéla látta, hogy nagyon nagy baj van, azonnal hívták az orvos ismerősüket. A színész először szabadkozott, nem akart azonnal kórházba menni. Azt remélte, hogy csak egy múló rosszullét és a hétvégén ki tudja pihenni magát otthon. 

Bodrogi Gyula

Bodrogi Gyula és fia, Bodrogi Ádám – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

„A hangomon meghallotta, (…) és már hívták a mentőt. Ha várunk hétfőig, akkor már most nem beszélgetnénk” – elevenítette fel a történteket Bodrogi Gyula, aki 5 előadásban játszik ebben az évadban a Nemzeti Színházban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top