nlc.hu
Család

Harry hercegék új fotót tettek közzé, ezt árulja el a testbeszédük

Harry herceg és Meghan új fotót tettek közzé, ezt árulja el a testbeszédük

Harry herceg és felesége, Meghan "kötelességtudó szuperhősök" auráját sugározzák a most közzétett hivatalos portréikon Judi James testbeszéd-szakértő szerint.
Harry herceg és Maghan

Két nappal ezelőtt megjelent egy friss királyi fotó,. amely II. Erzsébet temetése előtti napon, szeptember 18–án készült, és amelyen csak a legszűkebb család látható – III. Károly király, felesége, Kamilla királyné, valamit Vilmos walesi herceg és Katalin walesi hercegné. A képeken bár gyászruhát viselnek, a mosolyuk arról tanúskodik, hogy bizakodóan állnak a jövőhöz. A Buckingham-palota által közzétett fotóról hiányzik Meghan és Harry, de ez nem meglepő, és az sem titok, hogy Károly szeretné szűkíteni az aktívan dolgozó királyi családtagok létszámát.

A mai nap folyamán Harry és Meghan is közzétettek magukról két új fényképet. A második képet egy fotós barátjuk akkor készítette, mielőtt a pár nyilvánosság elé lépett a One Young World csúcstalálkozón – amelynek célja, hogy a fiatalokat egy fenntarthatóbb jövő építésére ösztönözze. A Sun megmutatta a fotókat egy kommunikációs szakembernek, aki szerint a hivatalos felvételeken szinte elnöki, sőt, a fekete-fehér fotókon kötelességtudó szuperhősökre emlékeztet a testbeszédük.  Meghan kisebb terpeszben fordul a kamerához, ami magabiztosságot és határozottságot sugall. Harry büszkén tekint a feleségére, összekulcsolt kezük pedig az összetartozásukat, a szövetségüket mutatja. 

(Sun)

Kiemelt kép: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top