nlc.hu
Család

15 ezres büntetőcsekket kapott a kómában fekvő anya

15 ezres büntetőcsekket kapott a kómában fekvő anya, aki kirepült az autó szélvédőjén

A család legnagyobb megdöbbenésére egy büntetőcsekk érkezett a fiatal édesanya számára, aki jelenleg kómában fekszik. 
rendőrségi sziréna

Nikolics Ketrin abban az autóban ült, amit egy fa szó szerint kettévágott, amikor egy hónapja lesodródtak az útról Berhidánál. A lány 19 éves barátját már nem lehetett megmenteni. A család legnagyobb megdöbbenésére egy büntetőcsekk érkezett a fiatal édesanya számára, aki jelenleg kómában fekszik – írja a Blikk.

Azt hitték, a baleset körülményeiről állapítottak meg valamit, ám nem ez történt.

„Alig akartuk elhinni, de a lányomat a történtek után 15 ezer forintra megbüntették, amiért állítólag a baleset idején nem volt becsatolva a biztonsági öve. Tudjuk, hogy a szabályokat be kell tartani, de a lányom az életéért küzd, méltányosságból eltekinthetnének a bírságtól”– mondta el az apa, Nikolics László.

A családtagok azt mesélték, hogy a baleset akkor történt, amikor egy kerékpárost előztek, és a kocsit vezető Ádám meg akarta előzni a furgont. Ekkor elvesztette uralmát a járműve felett, az autó kisodródott, majd egy fának ütközött. A kocsi kettészakadt, és mindkét utas kirepült a roncsból. A Blikk beszámolója szerint egy éppen arra autózó fiatal házaspár talált rájuk, de Ádámon már nem lehetett segíteni. 

A fiatal lányon életmentő műtétet hajtottak végre, miután leállt a veséje. „Kétszer ébresztették sikertelenül, nem reagált semmire, ám nemrég váratlanul kinyitotta a szemeit. Az orvosoknak semmire nem reagált, én viszont mintha tudnék vele kommunikálni, de a szakemberek szerint csak reflexből nyitogatja a szemét” – magyarázta lapunknak az édesapa.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top