nlc.hu
Család

Kajdi Csaba édesanyjáról

Kajdi Csabát egy boltban hozta kínos helyzetbe saját édesanyja

A modellügynökség vezetője sok időt tölt az édesanyjával, aki sosem fogja vissza magát. Ami a szívén, az a száján, még ha ezzel olykor kínos helyzetbe sodorja a körülötte lévőket.

Nem esett messze az alma a fájától, hiszen Kajdi Csaba is éppen annyira laza és közvetlen, mint édesanyja. Bár a közösségi oldalak megmondóemberének édesanyja Franciaországban él, anya és fia igyekeznek sok időt együtt tölteni.

Cyla és anyukája

Kajdi Csaba és anyukája (Fotó: Instgram)

„Több hetet töltöttem kint a nyáron, nagyon sok időt voltam Annamarival. Ő épp lakásfelújításban volt, úgyhogy jöttünk-mentünk mindenhova, segítettem intézni neki a dolgokat. Persze azért nem maradt el a piacozás sem. Anyám nagy pénzköltő, úgy tud elkölteni – hasamra ütök – kétszáz eurót, hogy 5-8 eurós dolgokat vesz csak. Neki akkora sikerélmény egy-egy ilyen jó árú kis tétel beújítása, mintha valami világmegváltó dolgot vinne véghez” – mondta Rádiós Cyla, akit édesanyja nem egyszer hozott már kellemetlen helyzetbe az őszinteségével.

„Előfordult már, hogy együtt mentünk be egy boltba vásárolni, volt, hogy én például zoknit szerettem volna magamnak nézni. Persze Annamari azonnal mondta az eladónak, hogy nekem vásárolunk. Ő pedig készségesen mutatta meg a választékot, hogy milyen zoknik közül lehet válogatni. El is kezdtem őket nézni, amikor anyám nem kis hangerővel a bolt másik végéből odaszólt, hogy »nehogy műszálasat válassz, tudod, hogy izzadós a lábad«. Én ilyenkor csak a szememet forgatva kérem, hogy inkább maradjon csendben” – árulta el a Sláger Reggel hétfőnként és péntekenként jelentkező adásainak társműsorvezetője, Kajdi Csaba.

A teljes beszélgetés ITT hallható. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top