nlc.hu
Család

Napokon belül megházasodik Dévényi Tibor

Dévényi Tibor pár nap múlva elveszi feleségül a szerelmét

Nem akarja tovább húzni az esküvőt.

Dévényi Tibor és párja, Bea már több mint tizenhárom éve együtt vannak, ám az esküvőre egészen eddig nem került sor. Az előadó tavaly év végén azt mondta, egy év és megházasodik, most pedig eljött az idő, hogy ez valóban megtörténjen.

Dévényi Tibor

Fotó: Korponai Tamás

„Jövőre 75 éves leszek, ilyenkor az ember már nem tervezget előre, én magam is kipipáltam már mindent a bakancslistámon. De be kell vallanom, ebben a zavaros világban jó, ha van az ember mellett valaki, mint mellettem Bea. Egyszer valaki azt mondta nekem, azt kell elvenni feleségül, aki az utolsó pohár vizet hozza oda nekem. Ezt elmeséltem Beácskámnak, aki erre csillogó szemmel rögtön megkérdezte: Tibikém, nem vagy szomjas? Szóval igen, el szeretném venni feleségül Beát, de az én koromban senki ne számítson nagy lakodalomra” – mondta tavaly Dévényi Tibor, aki mindenkit megnyugtatott, hogy hamarosan kimondják a boldogító igent.

„Úgy csinálok, mint Colombo, nekem is mindig közbejön valami, de ez már nagyon előrehaladott, hiszen be vagyunk jelentkezve. Napok kérdése az esküvő” – árulta el a story.hu-nak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top