nlc.hu
Család

Vacsora közben szült a kismama

Családi vacsora közben szült meg egy kismama

Férje és lánytestvére vezette le a derült égből villámcsapásként beindult szülést.

Hosszú ideje kering a köztudatban az a hiedelem, amely szerint a fűszeres ételek beindíthatják a szülést a kismamáknál. Könnyen lehet, hogy ezúttal is ez állt a háttérben.

A 32 éves Abbie Morris épp a családjával fogyasztotta otthonában a meglehetősen csípős csili-vacsorát, amikor korábban nem érzett fájdalomra lett figyelmes. A várandós anyukának még 1 hete lett volna a szülés várható időpontjáig, a kicsi azonban úgy döntött, hogy hamarabb meglepi érkezésével a szüleit és a rokonságot.

Családi vacsoraA hirtelen elkezdődött szülésnél Abbie férje, Aaron és lánytestvére, Grace segédkezett, míg a helyszínre nem értek a mentősök. A kisfiú, aki a Jax nevet kapta, a szülők hálószobájában látta meg a napvilágot, miközben a család többi tagja az ebédlőben várta a fejleményeket.

Azt, hogy a szülés villámsebességgel történt, Abbie nyilatkozata is alátámasztja: „Anyukám annyira el volt foglalva azzal, hogy féken tartsa a gyerekeket, hogy fel sem tűnt neki, hogy az emeleten épp megszületik a legkisebb unokája.” Miután a baba világra jött, a boldog szülők bemutatták őt az összes jelenlevőnek, akik egytől-egyig könnyekig hatódtak.

A családi vacsorát eredetileg szombatra tervezték, Abbie azonban jóslófájásokat érzett és jobbnak látták, ha bemennek a kórházba. Ott megvizsgálták és azt mondták, nyugodtan hazamehet, mert semmi nem utal arra, hogy a kisfiú hamarosan megérkezik. Az összejövetelt így áttették vasárnapra, ami aztán Jax születésnapja is lett.

Újszülött kisfiú

Szerencsére komplikációk nélkül jött világra a családi vacsora közben született kisfiú

„Amikor a fájások vészesen erősödtek és kezdett körvonalazódni számunkra, hogy a baba valószínűleg itthon fog megszületni, próbáltuk elérni a szülészetet, azonban beszélni sem tudtam a fájdalomtól. Nem volt túl megnyugtató, amit akkor hallottam: közölték, hogy minden ágy foglalt, ezért kétséges, hogy tudnak minket fogadni, azt ígérték, utánanéznek, hol találnak szabad helyet és visszaszólnak. A várakozás közben Aaron és Grace segítették világra a kisfiunkat, aki hála az égnek, teljesen egészséges” – idézte fel az anyuka, akit a mentősök a babájával együtt szállították kórházba, ahol 2 éjszakán át vendégeskedtek.

Fotó: Getty Images, Forrás: Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top