nlc.hu
Család

Átverte a szüleit a kisfiú, hogy kutyát kapjon

Cuki módon verte át a szüleit egy kisfiú, hogy kutyát kapjon

Az apukának fogalma sem volt róla, hogy nem a felesége kéri arra, hogy hozza el a kiskutyát!

Bár már családtagként szerettek egy másfél éves cocker spánielt, a 9 éves Noah úgy gondolta, elfér még egy kiskutya a családi fészekben. Hogy a kívánsága valóra váljon, imádnivaló csellel csalta tőrbe az apukáját.

A dailymail.co.uk beszámolója szerint a walesi kissrác meghallotta, ahogy a szülei egy örökbefogadó családra váró kutyáról beszélgetnek telefonon, az anyukája azonban nem akarta beadni a derekát. Miután Janine letette a telefont, Noah a kezébe vette az irányítást, pontosabban az anyukája mobilját.

Kisfiú kiskutyával

Amíg a családanya az otthoni teendőkkel foglalatoskodott, a kisfiú üzenetváltásba kezdett gyanútlan édesapjával, Kevynnel: hogy hihetőbb legyen, még becézgette is az apukáját, aki végig azt hitte, hogy a feleségével csetel.

„A gyerekek sírnak érte itthon, hozd haza” – adta meg a kegyelemdöfést a ravasz kisiskolás, aki elérte célját a szüleinél. Mire Janine észbe kapott, hogy mi történt, addigra a férje magához vette a kiskutyát és hazafelé tartott vele. Az új eb a Lulu nevet kapta, Noah pedig megúszta fejmosás nélkül a szülei átverését, hiszen a szívük mélyén ők is örültek a kis négylábúnak.

(Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top