nlc.hu
Család

Egy aranyos barátság története

Egy tévedés miatt hálaadásozott együtt egy nagyi és egy tini 2016-ban, most a hetedik közös hálaadásra készülnek

A véletlenen múlt, hogy barátok lettek.
Kedves pár, akik a neten ismerkedtek meg

Tavaly írtunk a cuki történetről először, pontosabban Wanda Dench és Jamal Hinton különös barátságáról. 

Wanda és Jamal nem ismerték egymást, az arizonai nagymama és a fiatalember egy félrement csetüzenetnek köszönhetően talált egymásra még 2016-ban. Wanda az unokáját szerette volna meghívni hálaadásra, de véletlenül az akkor tinédzser Jamalnak írt, akit egyáltalán nem ismert. Miután jót nevettek a félreértésen és szelfiket is küldtek egymásnak, a fiatal megragadta az alkalmat, és meghívatta magát vacsorára. A nő habozás nélkül belement a dologba, azt mondta, „ezt csinálják a nagymamák, megetetnek mindenkit”.

A különleges találkozó annyira jól sikerült, hogy hagyomány lett belőle. Még a koronavírus-járvány sem tudta megszakítani a tradíciót, így idén már zsinórban hatodjára ünnepli együtt a hálaadást Wanda és Jamal, aki már 21 éves lett. Sajnos Wanda férje, Lonnie Dech már nem lehet velük, ugyanis 2020 áprilisában a koronavírus okozta szövődmények miatt elhunyt.

Film is készül a történetből

A barátságuk pedig egyre erősödik, sőt egyéb izgalmak is történtek. Decemberben a páros megosztotta a nagyszerű hírt, hogy a Netflixszel együttműködve egy játékfilm formájában mesélik el a történetüket, szeptemberben pedig Hinton elvitte Denchet, hogy 65 évesen megcsináltassa az első tetoválását. 

Dench azt mondja, hogy sokat tanult ettől a kapcsolattól, rájött például arra is, hogy nem számít a korkülönbség, ha barátságról van szó.
„Így már sok fiatalra másképp tekintek, mint korábban, és igyekszem beszélgetni és megismerni őket – mondja. – Nagyon megváltoztatta az életemet, ez biztos.”

A „hálaadás nagymamája”, Wanda Dench és az akkor tizenéves Jamal Hinton, akit tévedésből meghívott vacsorára, természetesen idén is összeültek egy vacsorára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top