nlc.hu
Család

Összevesztek a Monopolyn, rálőtt az apjára

Összevesztek a Monopolyn, rálőtt az apjára egy férfi

Ha azt hitted, hogy a te családodban rosszak a társasestek, akkor tévedtél.
Monopoly játék egy asztalon.

Egy férfit azzal vádolnak, hogy rálőtt a családjára, miután összeveszett velük egy Monopoly partin – írta meg a LadBible.

Persze nem ez az első alkalom, hogy egy család összezörrent társasozás közben, de a legtöbbször egy kis kiabálást vagy csapkodást leszámítva mindenki sértetlenül megúszta.

Nem úgy, mint a hétvégén Oklahomában: a tulsai rendőrség szerint John Armstrong és mostohaapja játék közben vitába keveredtek és a dolgok elfajultak.

„Miután felborították a Monopoly-táblát és a bútorokat, egy másik családtag azt mondta Armstrongnak és a mostohaapjának, hogy menjenek ki, ha verekedni akarnak” – derült ki a rendőrség közleményéből.

Armstrongot most azzal vádolják, hogy az utcán pisztolyt rántott és fegyverrel fenyegetőzve üldözte mostohaapját és mostohatestvérét. Végül a mostohatestvér hívta ki a rendőröket a férfire, aki nem volt hajlandó letenni a fegyvert és még egy lövést is leadott.

A helyszínre érkező járőrök fegyveres támadás vádjával letartóztatták Armstrongot, aki beismerte, hogy egy golyót kilőtt, de azt állítja, hogy direkt a földet célozta.

Danny Bean, a tulsai rendőrség rendőrtisztje elmondása szerint ez az első olyan eset, amikor egy elfajult Monopoly parti kishíján gyilkossághoz vezetett.

„Ezúttal Armstrong nem fogja tudni használni az “Ingyen szabadulhatsz a börtönből” kártyát” – írta a rendőrkapitányság az esetről készült Facebook poszthoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top